Eerste blogbericht

Deze site is pas nieuw en bedoeld om mijn yoga-activiteiten meer onder je aandacht te brengen. Als je leuke ervaringen wilt delen, reageer dan hieronder.

Ganny.

2 antwoorden op “Eerste blogbericht”

  1. Sinds 2 seizoenen volg ik met heel veel plezier yogales bij Ganny. De lessen worden helder en duidelijk uitgelegd op een prettig tempo. Ik kom redelijk moe maar zeer voldaan thuis na afloop van de les. .Ganny heeft oog voor iedereen en geeft daar waar nodig aanwijzingen over je houding etc. Ze haalt het beste uit je naar boven. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me een stuk leniger en beter voel sinds ik de lessen volg.

  2. Mijn Lichaam Juicht.
    __________________
    Lieve Ganny, Tijdens de yogalessen bij jou, ervaar ik hoe belangrijk en noodzakelijk yoga is voor mijn lichaam. De lessen zijn pittig en waardevol. Doelgericht en vol aandacht voor iedere leerling.
    Na afloop juicht mijn lichaam en voel ik de ruimte die is ontstaan. Soepel en elastisch en energiek. Fijn om van jou les te hebben.
    Dankjewel. Cees Gootjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *